Hlavná stránka Ľudový Parlament Registrácia

Prihlásenie


Vitajte, Volič/ka | RSSÚtorok, 19.03.2024, 12:01:04
Ponuka stránky

Kategórie
Ľudový Parlament - NÁVRHY ZÁKONOV [13]
Aktuálne k dianiu na Slovensku a k požiadavke verejnosti podieľať sa na tvorbe Zákonov sme vytvorili tieto stránky, kde vám bude umožnené navrhovať nové, alebo pretvárať už existujúce Zákony a formovať ich do konečnej podoby.
Ľudový parlament - diskusia [19]
Na tejto stránke môžete vyjadrovať svoje názory k politickým udalostiam na Slovensku. Môžete chváliť, či kritizovať konanie vlády a parlamentu SR, vyjadrovať sa k navrhovaným, alebo už schváleným zákonom. Môžete navrhovať aj vaše vlastné znenie zákonov a zdôvodniť opodstatnenosť vášho návrhu.
Ľudový súd - rozsudok vyneste sami [14]
Ak vám ”leží v žalúdku” nejaká známa kauza, či sa vám osobne stala nespravodlivosť, alebo viete o niekom, kto si nevie poradiť so svojim problémom, načrtnite ho na tejto stránke - budeme vašou ”bútľavou vŕbou”. My ostatní ho preberieme v Komentároch a možno vám aj dobre poradíme - viac hláv, viac rozumu. Vaše príspevky uvidia všetci tí, ktorým ich dovolíte vidieť vo vašich nastaveniach.
Ľudový Parlament - Utópia [18]
Môžete pridávať aj príspevky, ktoré neopisujú situáciu aká v skutočnosti je, ale aká by mala byť. Príklad: ”Štátnym hmotným rezervám boli navrátené platinové sitká a aktéri tejto kauzy sa dobrovoľne priznali na polícii ku všetkým svojim majetkovým podvodom.”
Ľudové remeslá - ponuka a dopyt domácich výrobkov [0]
Na tejto stránke máte možnosť prezentovať svoje výrobky, nový, alebo použitý tovar na predaj, alebo len zverejniť to, čo vás potešilo, alebo čím ste urobili radosť sebe a svojim blízkym.
Ľudový Parlament - Hlasovanie [1]
Máte možnosť byť „tieňovými” poslancami a riešiť paralelne so Slovenským parlamentom aktuálne otázky Hlasovaním. Tu uvidíte, či sa vôľa ľudu zhoduje s vôľou našich volených zástupcov, ktorí riadia NÁŠ štát. Koľko svojich priateľov prizvete, s toľkými môžete zdieľať vaše názory. Za obsah vašich príspevkov Ľudový Parlament ZODPOVEDÁ a preto vás žiadame o dodržiavanie stanovených pravidiel.

Verejný chat
 
200

Vaše Hlasovanie
Ohodnoťte našu stránku
Všetky odpovede: 53

Štatistiky

Počet všetkých pripojených: 1
Hostia: 1
Užívatelia: 0

Diskusia
Hlavná ponuka » 2012 » November » 12 » Hlasovali PROTI vzniku SR
13:19:25
Hlasovali PROTI vzniku SR
Prečítajte si tie mená. Možno tam nájdete aj ľudí, čo sa dnes tvária ako TOP SLOVÁCI a niekedy sa im do toho veľmi nechcelo. Tak sa k republike aj správajú.

Ako sa hlasovalo pre vznik SR? 17. júla 1992 Slovenská národná rada hlasmi HZDS, SNS a časti SDĽ proti hlasom KDH a MKDH/Spolužitie (Bugár-Duray); teda v počte 113 za, zo 150 možných, prijala Deklaráciu o zvrchovanosti SR.

Táto sa stala základom pre vznik Slovenskej republiky 1.1.1993 Kto sa hlasovania nezúčastnil, nehlasoval, alebo hlasoval proti zvrchovanosti Slovenska? Štrnásti poslanci Spolužitia, MKDH (maďarské strany): Ernő Rózsa, Edita Bauerová (terajšia europoslankyňa), Arpád Duka-Zólyomi (bývalý europoslanec), Mikuláš Fehér, Ján Filakovský, Štefan Harna, Zsolt Komlósy, Ladislav Dobos, Ladislav Koteles, Vojtech Bugár, Pál Csáky, Pavol Barta, János Fóthy, Pavol Farkaš sa hlasovania nezúčastnili. Rovnako sa hlasovania nezúčastnil ani poslanec KDH Bohumil Chmelík. Štyria poslanci SDĽ Eduard Barány, Pavol Bogdan, Ján Varjú, Jozef Zselenák sa hlasovania zdržali. Proti slovenskej zvrchovanosti hlasovali všetci poslanci KDH: Ján Čarnogurský, Július Brocka, Anton Neuwirth, Pavol Hrušovský, Štefan Taraj, Miroslav Tahy, Jozef Polačko, Miroslav Polák, Ladislav Pittner, František Mikloško, Ján Masarik, Peter Lauko, Ladislav Kvasnička, Ján Krivčík, Ján Figeľ. Mikuláš Dzurinda nebol prítomný.
Kategória: Ľudový Parlament - NÁVRHY ZÁKONOV | Zobrazenia: 1992 | Vložil užívateľ: Ľudový_Parlament | Hodnotenie: 5.0/11
Zdieľať na stránke:
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať komentáre.
[ Registrácia | Prihlásenie ]
Formulár prihlásenia

Vyhľadávanie

Kalendár
«  November 2012  »
NePoÚtStŠtPiaSo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Archívne položky

Spriatelené stránky
  • Vytvoriť novú stránku
  • Priame prepojenie
  • Bezplatné online hry
  • Ukážkové video
  • Všetky HTML kódy
  • Odporúčané prehliadače

  • Vytvoril: Drascor® © 2024