Hlavná stránka Ľudový Parlament Registrácia

Prihlásenie


Vitajte, Volič/ka | RSSÚtorok, 19.03.2024, 10:18:01
Ponuka stránky

Kategórie
Ľudový Parlament - NÁVRHY ZÁKONOV [13]
Aktuálne k dianiu na Slovensku a k požiadavke verejnosti podieľať sa na tvorbe Zákonov sme vytvorili tieto stránky, kde vám bude umožnené navrhovať nové, alebo pretvárať už existujúce Zákony a formovať ich do konečnej podoby.
Ľudový parlament - diskusia [19]
Na tejto stránke môžete vyjadrovať svoje názory k politickým udalostiam na Slovensku. Môžete chváliť, či kritizovať konanie vlády a parlamentu SR, vyjadrovať sa k navrhovaným, alebo už schváleným zákonom. Môžete navrhovať aj vaše vlastné znenie zákonov a zdôvodniť opodstatnenosť vášho návrhu.
Ľudový súd - rozsudok vyneste sami [14]
Ak vám ”leží v žalúdku” nejaká známa kauza, či sa vám osobne stala nespravodlivosť, alebo viete o niekom, kto si nevie poradiť so svojim problémom, načrtnite ho na tejto stránke - budeme vašou ”bútľavou vŕbou”. My ostatní ho preberieme v Komentároch a možno vám aj dobre poradíme - viac hláv, viac rozumu. Vaše príspevky uvidia všetci tí, ktorým ich dovolíte vidieť vo vašich nastaveniach.
Ľudový Parlament - Utópia [18]
Môžete pridávať aj príspevky, ktoré neopisujú situáciu aká v skutočnosti je, ale aká by mala byť. Príklad: ”Štátnym hmotným rezervám boli navrátené platinové sitká a aktéri tejto kauzy sa dobrovoľne priznali na polícii ku všetkým svojim majetkovým podvodom.”
Ľudové remeslá - ponuka a dopyt domácich výrobkov [0]
Na tejto stránke máte možnosť prezentovať svoje výrobky, nový, alebo použitý tovar na predaj, alebo len zverejniť to, čo vás potešilo, alebo čím ste urobili radosť sebe a svojim blízkym.
Ľudový Parlament - Hlasovanie [1]
Máte možnosť byť „tieňovými” poslancami a riešiť paralelne so Slovenským parlamentom aktuálne otázky Hlasovaním. Tu uvidíte, či sa vôľa ľudu zhoduje s vôľou našich volených zástupcov, ktorí riadia NÁŠ štát. Koľko svojich priateľov prizvete, s toľkými môžete zdieľať vaše názory. Za obsah vašich príspevkov Ľudový Parlament ZODPOVEDÁ a preto vás žiadame o dodržiavanie stanovených pravidiel.

Verejný chat
 
200

Vaše Hlasovanie
Ohodnoťte našu stránku
Všetky odpovede: 53

Štatistiky

Počet všetkých pripojených: 1
Hostia: 1
Užívatelia: 0

Diskusia

            
Od samého začiatku, po novembri 1989, sú maďarské strany Trójskym koňom v slovenskom parlamente a svoju politiku razia cestou vydierania ostatných, koaličných strán. Či už ako MKDH-EGYUTELES, keď Hlasovali proti vzniku samostatnej Slovenskej republiky a proti Ústave SR, či ako SMK, keď čerstvo zvolený europoslanec za Slovenskú republiku, Pál Csáky prezentoval svoj plán maďarskej autonómie na území Slovenska a predstavil ho aj Viktorovi Orbánovi, alebo, terajšia vládna st ... Pokračovanie »

Kategória: Ľudový parlament - diskusia | Zobrazené: 328 | Pridané užívateľom: Drascor | Dátum: 07.08.2018

Formulár prihlásenia

Vyhľadávanie

Kalendár
«  August 2018  »
NePoÚtStŠtPiaSo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Archívne položky

Spriatelené stránky
  • Vytvoriť novú stránku
  • Priame prepojenie
  • Bezplatné online hry
  • Ukážkové video
  • Všetky HTML kódy
  • Odporúčané prehliadače

  • Vytvoril: Drascor® © 2024